1. Uuteen yhtyeeseen hullaantuminen on aina yhtä ihanaa. Mutta ihastumista seuraavana päivänä media hehkuttaa kyseisen bändin Suomeen tuloa. Kukaan ystävistäsi ei ole koskaan kuullutkaan bändistä. Et siis saa seuraa keikalle, eikä yksinkään ole hauska mennä... Miksi pitikin ihastua juuri siihen bändiin!!
2. Laastareiden säilyttäminen jääkaapissa. Miksi?!!
3. Autokouluissa (ja muissa samaan paikkaan viittaavissa olotiloissa) on ainoastaan autolehtiä. Eikö kukaan ole huomannut, että myös tytöt hankkivat ajokortin, eivätkä he varmasti halua kuluttaa joka hetkeä miettien, missä talvirenkaissa on paras kitka? Kyllä poikiakin kiinnostaa varmasti muukin kuin vaihteiden rassaus.
4. Kotona oleilu liian pitkään. Olet muuttanut jo omillesi, mutta vierailu kotipaikassa loma-aikana on pakko suorittaa. Ensimmäinen päivä menee ihan hyvin, on hauska jutella vanhempiensa kanssa kasvotusten pitkästä aikaa. Toisena päivänä alat kyllästyä ja aloitat vähintään kolmen päivän mykkäkoulun. Viidentenä päivänä mittasi on täynnä ja jos joku erehtyy sanomaan sanankin, on räyhäys ja tiuskinta väistämättä edessä. Vielä kolme päivää edessä...
5. Saunaremontti. Kotona kuuluu olla sauna, onhan sanontakin "Saunassa sitä on synnytty ja kuoltu...", ei se itseasiassa taida ollakkaan sanonta, mutta silti. Sauna kuuluu olla. Saunaremontit ovat epäinhimillisiä, varsinkin kun ne venyvät monen kuukauden mittaisiksi.
6. Miehet.
7. Asioiden unohtaminen. No, kerkesin sentään valittaa parista asiasta.